Venetrailerit

Meiltä löytyy laadukkaat venetrailerit. Valikoimissa on venetrailereita niin kevyiden kuin suurempien veneiden kuljettamiseen. Löytyy myös rantatrailereita erikoikoisille veneille. Suosituimpia venetrailereita ova jarruttomat venetrailerit, jotka sopivat kevyiden veneiden kuljettamiseen. Isompia veneitä varten voit ostaa jarrullisen venetrailerin. Venetrailereihin on tarjolla runsaasti erilaisia lisävarusteita, kävelysiltoja, kuormaliinoja, vinssejä, vinssihihnoja, kiinnitysköysiä yms.

Respon venetrailereiden rungot on kuumasinkitty kastamalla sekä rungot ovat koottu hitsaamalla. Kuumasinkitys kastamalla antaa erinomaisen korroosionkestävyyden. Osassa malleissa on käytössä innovatiivinen itsesäätyvä multirulla, joka auttaa jakamaan veneen kuorman vaunun päälle sekä tekee vaunun noston mukavammaksi. Kölirullien puuttumisen ansiosta traileri sopii kaikenlaisten pohjan muotoilulla olevien veneiden kuljettamiseen.

Voit noutaa ostamasi venetrailerin myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jos aukioloaikamme ei sovi noutoaikatauluusi, voit sopia trailerin noudon 24/7 noutoautomaatistamme ja hakea kärryn sinulle sopivaan aikaan.


.

Näytetään kaikki 17 tulosta